Het minimum orderbedrag is € 15,00 exclusief btw
Prijzen zijn exclusief btw
Gratis verzending vanaf € 75 exclusief btw in Nederland
Voor 14.00 uur besteld, levering ca. 1 à 2 werkdagen**

Lisap

Lisaplex Xtreem Color 60 ml. Mad Pink

€9,95
M4260.MP
Op voorraad (5)

Productomschrijving

Lisaplex Xtreme Color is een professionele directe kleuring met een zure pH, die volledig ammoniakvrij is en versterkt is met Vegetal Protein Complex.

Lisaplex ™ Xtreme Color is een professionele directe kleuring met een zure pH voor een schitterend, intens en langdurig kleurresultaat. Alle tinten kunnen onderling worden gemengd: ze kunnen puur worden gebruikt om intense gekke kleuren te verkrijgen of gemengd met Pure Diamond, een neutrale basis, om meer delicate pastelkleuren te verkrijgen. De kleur is volledig vrij van ammoniak en versterkt met Vegetal Protein Complex, Lisap's innovatieve technologie, gebaseerd op plantaardige eiwitten, die zowel aan de binnen- als buitenkant van de haarstructuur inwerkt, wat een cosmetisch effect garandeert en de structuur versterkt. De romige formule voegt glans en zachtheid toe aan het haar en conditioneert het.
Met Lisaplex Xtreme Color verkrijgt u binnen enkele minuten intense extreme kleuren of pastelkleurige kleuren.
Lisaplex Xtreme Color - Professionele directe kleuring verkrijgbaar in 7 tinten die onderling kunnen worden gemengd + 1 neutrale tint. Alle tinten kunnen onderling worden gemengd: ze kunnen puur worden gebruikt om intense gekke kleuren te verkrijgen of gemengd met Pure Diamond, een neutrale basis, om meer delicate pastelkleuren te verkrijgen.


Koop veilig en vertrouwd bij: www.kappersartikelen.eu

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »