Het minimum orderbedrag is € 15,00 exclusief btw
Prijzen zijn exclusief btw
Gratis verzending vanaf € 75 exclusief btw in Nederland
Voor 14.00 uur besteld, levering ca. 1 à 2 werkdagen**

Wella Color Touch

77.07 Color Touch Plus 60ml. Midden Blond Int. Natuur-Bruin

€12,80 €10,65
M6104.77.07
Op voorraad (2)

Productomschrijving

Wella Color Touch Plus.

De perfecte semi-permanente haarkleur wanneer je een goede grijsdekking wilt. De Wella Color Touch Plus dekt grijs haar namelijk tot wel 70%. Gemengd met de Color Touch Emulsie van Wella geeft deze semi-permanente haarkleuring een mooie intensieve kleur en zorgt het ervoor dat de doffe haarkleur weer wordt opgefrist. De Wella Color Touch geeft het haar niet alleen een mooie kleur, maar is tevens ook verzorgend voor je haar.

 

Kenmerken Color Touch Plus70% grijsdekkingSemi-permanente haarkleuring20-24 wasbeurten een mooie kleurVerzorgend voor het haarIntensieve kleurOpfrissen van de doffe haarkleurInhoud: 60 ml

Gebruik van de Wella Color Touch Plus

Meng de Color Touch Plus kleur met de Color Touch Emulsie 4%. De mengverhouding hierbij is 1:2. Breng de Color Touch mix aan op handdoekdroog haar. Ga je een uitgroei bijwerken of een volledige applicatie uitvoeren? Begin bij de aanzet en werk vervolgens door naar de lengtes en punten. Voor een kleuropfrissing, breng gelijkmatig aan op de lengtes en punten. De inwerktijd bedraagt 20 minuten zonder toevoeging van warmte en 15 minuten wanneer je warmte toevoegt. Afhankelijk van het resultaat kun je de inwerktijd met 5 minuten verlengen.

Koop veilig en vertrouwd bij: www.kappersartikelen.eu

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »