Het minimum orderbedrag is € 15,00 exclusief btw
Prijzen zijn exclusief btw
Gratis verzending vanaf € 75 exclusief btw in Nederland
Voor 14.00 uur besteld, levering ca. 1 à 2 werkdagen**

Inoa

LÓreal Inoa Post Shampoo 1,5Ltr.

€31,95
M9270
Op voorraad (2)

Productomschrijving

L’Oréal Inoa Post Colorcare Shampoo 1500ml

L’Oréal Inoa Post Colorcare Shampoo is de perfecte shampoo voor geverfd haar. Met deze shampoo wordt het haar zacht gereinigd en zal de haarkleur langer stralend blijven. Ideaal voor na een kleuring!

Na een prachtige kleurbehandeling wil je natuurlijk dat de haarkleur zo lang mogelijk behouden blijft. Met L’Oréal Inoa Post Colorcare Shampoo wordt dit werkelijkheid! Deze shampoo is speciaal ontwikkeld om de haarkleur te beschermen en te behouden, zodat je langer kunt genieten van die levendige tint.

De formule van deze post-colorcare shampoo is rijk aan voedende ingrediënten die het haar diepgaand hydrateren en voeden. Hierdoor wordt het haar zijdezacht en krijgt het een schitterende glans. Bovendien helpt de shampoo om de natuurlijke lipidenbalans van het haar te herstellen, wat bijdraagt aan een gezonde uitstraling.

Niet alleen behoudt L’Oréal Inoa Post Colorcare Shampoo de haarkleur, maar het beschermt ook tegen vervaging en kleurverandering die vaak optreden bij gewone shampoos. Hierdoor blijft de haarkleur langer levendig en stralend.

Deze shampoo is geschikt voor alle haartypes en kan veilig worden gebruikt op zowel natuurlijk als gekleurd haar. Het is een must-have product voor iedereen die zijn gekleurde lokken koestert en wil laten schitteren.

Koop veilig en vertrouwd bij: www.kappersartikelen.eu



Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »